Moordwijven

Moordwijven Dick Maas was de man die de Nederlandse box-office in de jaren tachtig en negentig beheerste met hits als De Lift, Amsterdamned en drie Flodder- films. En daar is dan nu Moordwijven. Een echte Dick Maas. Snel, goed gedraaid, lekkere actiescènes en inktzwarte humor. Moordwijven volgt drie steenrijke echtparen en vooral de verveelde en al wat oudere vrouwen, Kitty, Estelle en Nicolette. Ze wonen in het Gooi, zonnebaden af en toe op een jacht op het IJsselmeer, praten over Kerst in Rio en boodschappen in Zwitserland. Ze vechten om die allerlaatste designtas en proberen elkaars personeel af te pikken. Hun allergrootste zorg is dat hun echtgenoot hen voor een jonger exemplaar inruilt. In: 86 bioscopen Moordwijven (2007) Scene uit film Foto: Independent Films
Moordwijven Dick Maas was de man die de Nederlandse box-office in de jaren tachtig en negentig beheerste met hits als De Lift, Amsterdamned en drie Flodder- films. En daar is dan nu Moordwijven. Een echte Dick Maas. Snel, goed gedraaid, lekkere actiescènes en inktzwarte humor. Moordwijven volgt drie steenrijke echtparen en vooral de verveelde en al wat oudere vrouwen, Kitty, Estelle en Nicolette. Ze wonen in het Gooi, zonnebaden af en toe op een jacht op het IJsselmeer, praten over Kerst in Rio en boodschappen in Zwitserland. Ze vechten om die allerlaatste designtas en proberen elkaars personeel af te pikken. Hun allergrootste zorg is dat hun echtgenoot hen voor een jonger exemplaar inruilt. In: 86 bioscopen Moordwijven (2007) Scene uit film Foto: Independent Films Independent Films

Dick Maas was de man die de Nederlandse box-office in de jaren tachtig en negentig beheerste met hits als De Lift, Amsterdamned en drie Flodder- films. En daar is dan nu Moordwijven. Een echte Dick Maas. Snel, goed gedraaid, lekkere actiescènes en inktzwarte humor. Moordwijven volgt drie steenrijke echtparen en vooral de verveelde en al wat oudere vrouwen, Kitty, Estelle en Nicolette. Ze wonen in het Gooi, zonnebaden af en toe op een jacht op het IJsselmeer, praten over Kerst in Rio en boodschappen in Zwitserland. Ze vechten om die allerlaatste designtas en proberen elkaars personeel af te pikken. Hun allergrootste zorg is dat hun echtgenoot hen voor een jonger exemplaar inruilt.

In: 86 bioscopen