Maritieme schilderijen

Maritieme schilderijen Een nog nooit eerder getoond gezicht op de Schelde bij Fort Rammekens uit de 17de eeuw en een scheepsportret met op de achtergrond Middelburg uit het begin van de 18de eeuw zijn nu te zien in het muZEEum in Vlissingen. De schilderijen worden aan een onderzoek onderworpen. Ter gelegenheid van welke gebeurtenis is het grote schilderij van 2 x 1 meter vervaardigd? Om welke schepen gaat het? Van wie is het wapen achterop een van de schepen? Het kleinere doek (83 x 48 cm) lijkt een scheepsportret te zijn. Het schip ligt voor het kanaal naar Middelburg, ter hoogte van café de Rode Leeuw. muZEEum, Nieuwendijk, Vlissingen. Ma t/m vr 10-17u. Za, zo- en feestdagen 13-17u. 1 jan dicht. Inl 0118-412498 & www.muzeeum.nl Maritieme schilderijen

Een nog nooit eerder getoond gezicht op de Schelde bij Fort Rammekens uit de 17de eeuw en een scheepsportret met op de achtergrond Middelburg uit het begin van de 18de eeuw zijn nu te zien in het muZEEum in Vlissingen. De schilderijen worden aan een onderzoek onderworpen. Ter gelegenheid van welke gebeurtenis is het grote schilderij van 2 x 1 meter vervaardigd? Om welke schepen gaat het? Van wie is het wapen achterop een van de schepen? Het kleinere doek (83 x 48 cm) lijkt een scheepsportret te zijn. Het schip ligt voor het kanaal naar Middelburg, ter hoogte van café de Rode Leeuw.

muZEEum, Nieuwendijk, Vlissingen. Ma t/m vr 10-17u. Za, zo- en feestdagen 13-17u. 1 jan dicht. Inl 0118-412498 & www.muzeeum.nl