Lalala Human Steps

Lalala Human Steps Canadese choreograaf Edouard Lock voegt met zijn groep Lalala Human Steps adrenaline toe aan de academische dansstijl: Lock is de man van de horizontale salto’s, de dynamische acrobatiek en het virtuoze spitzenwerk. In zijn nieuwe voorstelling Amjad geeft hij zijn visie op de klassieke balletten Het Zwanenmeer en The Sleeping Beauty. Romantiek en harmonie van weleer maken op een verrassende manier plaats voor hardheid en hedendaagse complexiteit. Dat betekent o.m. geen traditionele duetten maar zelfstandig dansende ballerina’s en ballerino’s. Wervelend als snelle zwanen in de vijfde versnelling. 4-6 jan Muziektheater Amsterdam. Info: 020-6255455 of www.muziektheater.nl. Lalala Human Steps

Canadese choreograaf Edouard Lock voegt met zijn groep Lalala Human Steps adrenaline toe aan de academische dansstijl: Lock is de man van de horizontale salto’s, de dynamische acrobatiek en het virtuoze spitzenwerk. In zijn nieuwe voorstelling Amjad geeft hij zijn visie op de klassieke balletten Het Zwanenmeer en The Sleeping Beauty. Romantiek en harmonie van weleer maken op een verrassende manier plaats voor hardheid en hedendaagse complexiteit. Dat betekent o.m. geen traditionele duetten maar zelfstandig dansende ballerina’s en ballerino’s. Wervelend als snelle zwanen in de vijfde versnelling.

4-6 jan Muziektheater Amsterdam. Info: 020-6255455 of www.muziektheater.nl.