Kunstijsbanen

Kunstijsbanen In diverse Openluchtmusea in Nederland zijn speciaal voor de kerstvakantie kunstijsbanen aangelegd. Onder meer in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, het Openluchtmuseum in Ootmarsum en het Openluchtmuseum Arnhem. (alle open t/m 13 jan). In diverse grote steden zijn kunstijsbanen aangelegd. In Rotterdam is er een ijsbaan op het stadhuisplein. Maar wie daar overdekt wil schaatsen kan ook terecht op het Winterplein naast Hotel New York (t/m 27 jan). Het museumplein in Amsterdam heeft ook weer zijn tradidionele kunstijsbaan (open tot en met 2 mrt). In Groningen is er www.wintercity.nl, in Utrecht www.winterpark-utrecht.nl en Nijmegen ten slotte www. marikenwinterfestival.nl Op de kop bij het Rotterdamse Hotel New York is een tijdelijke, overdekte kunstijsbaan gebouwd. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C== Rotterdam, 19 december 2007 Mentzel, Vincent

In diverse Openluchtmusea in Nederland zijn speciaal voor de kerstvakantie kunstijsbanen aangelegd. Onder meer in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, het Openluchtmuseum in Ootmarsum en het Openluchtmuseum Arnhem. (alle open t/m 13 jan). In diverse grote steden zijn kunstijsbanen aangelegd. In Rotterdam is er een ijsbaan op het stadhuisplein. Maar wie daar overdekt wil schaatsen kan ook terecht op het Winterplein naast Hotel New York (t/m 27 jan). Het museumplein in Amsterdam heeft ook weer zijn tradidionele kunstijsbaan (open tot en met 2 mrt). In Groningen is er www.wintercity.nl, in Utrecht www.winterpark-utrecht.nl en Nijmegen ten slotte www. marikenwinterfestival.nl