Humorfestival in Deventer

Humorfestival in Deventer Onder het motto Wie het Laatst Lacht in 2007, Lacht het Best in 2008 staan er nog tot en met zondag 30 december ruim 40 humoristische voorstellingen en activiteiten op het programma. Cabaret, film, theater, muziek, stand up-comedy en smartlappen met de lach als rode draad. Het Humorfestival vindt plaats in de Deventer Schouwburg, Het Burgerweeshuis, Theater Bouwkunde, Filmhuis De Keizer, en diverse andere locaties in de Deventer binnenstad en in het Havenkwartier. De jaarlijkse Smartlappenavond, in elf cafés, vindt plaats op vrijdag 28 december. Het complete programma staat in de festivalkrant die ligt bij de deelnemende locaties en op www.vvvdeventer.nl of www.humorfestival.nl Humorfestival in Deventer

Onder het motto Wie het Laatst Lacht in 2007, Lacht het Best in 2008 staan er nog tot en met zondag 30 december ruim 40 humoristische voorstellingen en activiteiten op het programma. Cabaret, film, theater, muziek, stand up-comedy en smartlappen met de lach als rode draad. Het Humorfestival vindt plaats in de Deventer Schouwburg, Het Burgerweeshuis, Theater Bouwkunde, Filmhuis De Keizer, en diverse andere locaties in de Deventer binnenstad en in het Havenkwartier. De jaarlijkse Smartlappenavond, in elf cafés, vindt plaats op vrijdag 28 december.

Het complete programma staat in de festivalkrant die ligt bij de deelnemende locaties en op www.vvvdeventer.nl of www.humorfestival.nl