Grote Donorshow op 1

De Grote Donorshow zou wel eens hét televisiemoment van 2007 kunnen zijn.

Lees de top-3’s van acht veelkijkers.

Op 12 januari wordt in een speciale editie van De Wereld Draait Door bekendgemaakt wat volgens de kijkers het Televisiemoment van het Jaar 2007 was. Geen programma of persoonlijkheid, maar een scène of een ogenblik, zoals in het tijdperk van Zapservice en YouTube nu eenmaal onze aandacht wordt gefocust en de herinnering gestuurd.

De kijker beslist. Als bijdrage aan de tv-canon van 2007 maken acht ‘professionele’ televisiekijkers vast hun top-3 bekend. Ze schrijven allemaal in de een of andere vorm wel eens voor deze krant over tv.

Volgens de tv-journalisten van nrc.next en NRC Handelsblad was de ontknoping van De Grote Donorshow het televisiemoment van het jaar. Tweede werden ex aequo het optreden van minister Vogelaar in Pauw en Witteman en het bezoek van Sunny Bergman aan een cosmetisch arts in Californië in haar documentaire Beperkt houdbaar.