Gods wachtkamer

Gods wachtkamer Gods wachtkamer is de rake titel van een nieuw toneelstuk van Gerardjan Rijnders, over een bejaardentehuis, uitgevoerd door theatergroep Carver. Wat als de moeder wacht op het einde, en haar dochter haar dagelijks komt bezoeken? Wat als de moeder niet meer weet dat ze op het einde wacht en dat de vrouw die haar dagelijks komt bezoeken haar dochter is? Gods Wachtkamer gaat over de relatie tussen moeders en dochters. Na het succes van Albee's Een wankel evenwicht waagt Carver, van oudsher een doe-het-zelfgroep, zich wederom aan het teksttoneel. Dit is een soort middenweg: Rijnders baseerde zijn tekst op de improvisaties van de groep. Tournee t/m 30 maart. Info www.carver.nl Gods wachtkamer

Gods wachtkamer is de rake titel van een nieuw toneelstuk van Gerardjan Rijnders, over een bejaardentehuis, uitgevoerd door theatergroep Carver. Wat als de moeder wacht op het einde, en haar dochter haar dagelijks komt bezoeken? Wat als de moeder niet meer weet dat ze op het einde wacht en dat de vrouw die haar dagelijks komt bezoeken haar dochter is? Gods Wachtkamer gaat over de relatie tussen moeders en dochters. Na het succes van Albee's Een wankel evenwicht waagt Carver, van oudsher een doe-het-zelfgroep, zich wederom aan het teksttoneel. Dit is een soort middenweg: Rijnders baseerde zijn tekst op de improvisaties van de groep.

Tournee t/m 30 maart. Info www.carver.nl