Gebakken lucht

Gebakken lucht: live persconferentie Moskowicz Foto Bas Czerwinski 19-02-2007, AMSTERDAM. BRAM MOSZKOWICZ TIJDENS DE PERSCONFERENTIE. FOTO BAS CZERWINSKI Czerwinski, Bas

1. De Grote Filmquiz (NPS)

2. Vogelaar bij Pauw en Witteman (VARA/NPS)

3. Bram Moszkowicz (NOS)

In het genre gebakken lucht was de live persconferentie van Bram Moskowicz in februari een hoogtepunt. Heel lang zei hij tegen de pers dat iedereen zo lelijk tegen hem was, vooral de pers. Geweldige opwinding en nu kan niemand meer vertellen wat er zo opwindend was. Heel typerend. Op twee een ander dieptepunt: de avond dat Jort Kelder en Heleen van Royen bij Pauw en Witteman minister Vogelaar de les mochten lezen. Op één, omdat tv soms ook geweldig leuk en sprankelend is: De avond van de grote Filmquiz. Acteurs en actrices die geestig tekenfilms inspraken, zich lieten doodschieten en tot besluit een striptease deden, alles gejureerd met gestrengheid en geleid met vaart. Zó moet het.

Marjoleine de Vos