En verder: Kinderen

En verder: Kinderen De Reuzenkrokodil Kinderen in bed, vader René Groothof heeft eindelijk rust. Maar zijn tien kindertjes, gespeeld door het Orkest Max Tak, zijn nog lang niet van plan om te gaan slapen, ze willen een verhaaltje! Het verhaal van de Reuzenkrokodil! naar het verhaal van Roald Dahl voor kinderen vanaf 4 jaar op 29 en 30 dec om 15u in de Openbare Bibliotheek, Oosterdoksekade 143, Amsterdam. Toegang: € 7,50. Inl www.oba.nl Rondleidingen In het Stedelijk Museum Amsterdam zijn speciaal voor gezinnen (maar ook voor grootouders en kleinkinderen) gratis familierondleidingen (excl. toegang) geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar op 30 december en 6 januari van 11-12u30. stedelijk Museum Post CS, Oosterdoksekade, Amsterdam. Inl www.stedelijk.nl. Res juniorclub@stedelijk.nl Kerstvakantiepret Wie op zoek is naar een kinderactiviteit in de kerstvakantie kan terecht op de www.kerstpretpagina.nl! Op deze internetsite staan meer dan 80 tips voor een gezellige (mid)dag uit met de kinderen tijdens de vakantie. De Reuzenkrokodil