En verder: Diversen

En verder: Diversen Script Op 2, 3 & 4 jan (14u) is er een interactieve familierondleiding door de tentoonstelling ‘Script’ in het Centraal Museum, Utrecht. Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en hun familie. Res: 030-2362362 & rondleidingen@centraalmuseum.nl Poëzieparcours Maastricht Een wandeling door Maastricht van gedicht tot gedicht. T/m 31 jan. Startpunt: Centre Céramique. Inl: www.centreceramique.nl Eendenkooiker Op 28 dec (14u) vertelt eendenkooiker Roelof de Jonge alles over het kooikersvak. De Wieden in St.Jansklooster. Aanmelden: 0527-246644 & Excursie Harderbos Wo 2 jan (14u) houdt Natuurmonumenten een wandelexcursie voor het hele gezin. Ga met de boswachter mee het Harderbos in winterrust in en leer over hoe dieren de winter overleven. De excursie duurt circa 2u (start parkeerplaats van het Harderbos aan de Karekietweg). Tip: doe laarzen of stevige schoenen aan en neem een verrekijker mee. Ook een spiegeltje en/of loepje kan van pas komen. Beide excursies aanmelden via www.natuurmonumenten.nl/ agenda Excursie Harderbos