Duinwandeling

Duinwandeling Op woensdag 2 januari is er een familiewandeling door de duinen onder leiding van gidsen die het gebied op hun duimpje kennen. Na alle feestdagen is een gezonde duinwandeling in het nieuwe jaar precies wat mensen nodig hebben. Frisse neuzen halen en rode wangen oplopen in de winterse duinwereld. Ondertussen zijn er voor jong en oud leuke verhalen. Na afloop is er een warme kop chocolademelk met een oliebol erbij in het Duincafé . Start: 2 jan om 14u bij Duincentrum De Zandwaaier, aan de Zeeweg te Overveen. Duur: ongeveer 2 uur. Prijs: €5,50 per volwassene, €4,50 voor kinderen/65+ (incl. oliebol/chocolademelk). Opgave: 023-5411129 & www.npzk.nl. Als u met de auto komt, betaalt u parkeerkosten bij de ingang Koevlak. Nederland, Overveen, 11 mei 2001 Splitsing van twee wandelpaden in natuurgebied de Kennemerduinen. Landschap. Tweesprong Foto: Sijmen Hendriks/Hollandse Hoogte Hollandse Hoogte

Op woensdag 2 januari is er een familiewandeling door de duinen onder leiding van gidsen die het gebied op hun duimpje kennen. Na alle feestdagen is een gezonde duinwandeling in het nieuwe jaar precies wat mensen nodig hebben. Frisse neuzen halen en rode wangen oplopen in de winterse duinwereld. Ondertussen zijn er voor jong en oud leuke verhalen. Na afloop is er een warme kop chocolademelk met een oliebol erbij in het Duincafé .

Start: 2 jan om 14u bij Duincentrum De Zandwaaier, aan de Zeeweg te Overveen. Duur: ongeveer 2 uur. Prijs: €5,50 per volwassene, €4,50 voor kinderen/65+ (incl. oliebol/chocolademelk). Opgave: 023-5411129 & www.npzk.nl. Als u met de auto komt, betaalt u parkeerkosten bij de ingang Koevlak.