Dressing Poultry

Dressing Poultry Drie pluimveewerkers staan in een rommelige werkruimte en de foto toont een moment van blijheid. Witte vlekkeloze gymschoenen, een paar oude verroeste fietsen. Als in een soort Goya-tafereel. Ook bij deze foto getiteld Dressing Poultry die te zien is op de expositie in de White Cube in Londen vraagt men zich af, zoals zo vaak bij Jeff Wall; is dit echt? De foto’s van de Canadees zijn geen reportages: taferelen zijn vaak in elkaar gezet, mensen poseren. Beneden in White Cube tonen zwart-witte foto’s zijn geboorteplaats, waar groepjes mannen langs de kant van de weg staan en kinderen oorlogje spelen. T/m 19 Jan Jeff Wall, White Cube, Mason's Yard, Londen SW1, di t/m za 10-18u, 004420 79305373 & www.whitecube.com Dressing Poultry

Drie pluimveewerkers staan in een rommelige werkruimte en de foto toont een moment van blijheid. Witte vlekkeloze gymschoenen, een paar oude verroeste fietsen. Als in een soort Goya-tafereel. Ook bij deze foto getiteld Dressing Poultry die te zien is op de expositie in de White Cube in Londen vraagt men zich af, zoals zo vaak bij Jeff Wall; is dit echt? De foto’s van de Canadees zijn geen reportages: taferelen zijn vaak in elkaar gezet, mensen poseren. Beneden in White Cube tonen zwart-witte foto’s zijn geboorteplaats, waar groepjes mannen langs de kant van de weg staan en kinderen oorlogje spelen.

T/m 19 Jan Jeff Wall, White Cube, Mason's Yard, Londen SW1, di t/m za 10-18u, 004420 79305373 & www.whitecube.com