Authenticiteit bestaat nog

Talkshowduo valt van voetstuk

1. Paul Potts’ auditie in Britain’s got talent (ITV)

2. De Grote Donorshow (BNN)

3. Pauw en Witteman (VARA / NPS)

Wie beweert nog dat Pauw en Witteman uit zijn op een goed gesprek? Hun deconfiture is een feit. Het duo transformeerde in kijkcijferprinsjes. Ze lieten zich inpakken door een nep-weldoener. Met Kelder en Van Royen gingen ze Vogelaartje-pesten. Dan word ik liever belazerd door De Grote Donorshow. BNN zette het gebrek aan donornieren op de agenda. Al blijft de vraag: heeft de stunt dit jaar meer donoren opgeleverd?

Het ultieme kippenvelmoment komt van Paul Potts in Britain’s got talent (ITV). Met een verpletterende vertolking van Puccini’s Nessun dorma slaagde hij erin zijn publiek tot tranen toe te roeren. Emotie op tv: authenticiteit bestaat nog.

Wubby Luyendijk