Asterix en Obelix

Asterix en Obelix Het Rijksmuseum van Oudheden viert de laatste weken van de expositie Asterix en de Romeinen tijdens de kerstvakantie met allemaal gratis activiteiten. Elke zondag tussen 12-16u geven Romeinse soldaten een demonstratie en vertelt een Romeinse dame spannende mythen en sagen. Kinderen kunnen Asterix-speurtochten volgen in de wereld van Asterix en het dagelijks leven van de Galliërs en de Romeinen, kleurplaten maken en films kijken. Op zondag 6 januari lopen Asterix en Obelix rond in het museum en alle kinderen die verkleed zijn als Gallische helden mogen gratis het museum binnen. Rijksmuseum van Oudheden, Rapenburg 28, Leiden. Open di-vr 10-17u, za en zo 12-17u, 31 dec open, 1 jan dicht. Inl www.rmo.nl Asterix en Obelix Uderzo, Albert

Het Rijksmuseum van Oudheden viert de laatste weken van de expositie Asterix en de Romeinen tijdens de kerstvakantie met allemaal gratis activiteiten. Elke zondag tussen 12-16u geven Romeinse soldaten een demonstratie en vertelt een Romeinse dame spannende mythen en sagen. Kinderen kunnen Asterix-speurtochten volgen in de wereld van Asterix en het dagelijks leven van de Galliërs en de Romeinen, kleurplaten maken en films kijken. Op zondag 6 januari lopen Asterix en Obelix rond in het museum en alle kinderen die verkleed zijn als Gallische helden mogen gratis het museum binnen.

Rijksmuseum van Oudheden, Rapenburg 28, Leiden. Open di-vr 10-17u, za en zo 12-17u, 31 dec open, 1 jan dicht. Inl www.rmo.nl