1 Versieren

Opgedirkte katten

www.stuffonmycat.com

Katten zijn eigenwijze beesten. Ze doen lekker waar ze zelf zin in hebben. In de praktijk betekent dat: soms naar buiten op ontdekkingstocht, maar vooral slapen. Wel vijftien uur per dag. O, wat een luxe. Die eigenwijze aard zorgt ervoor dat je niet zomaar gekke dingen met je kat kunt uithalen. Hij geeft zelf prima aan waarvan hij niet gediend is. Kijk uit voor de scherpe nagels. Maar die vijftien uur slaap bieden wel opties. Raap wat gekke spulletjes bij elkaar, tuig in recordtijd je slapende kat op tot een prins of een engeltje, neem snel een foto en stuur die naar de site stuffonmycat.com. Het resultaat: een verzameling maffe foto’s. Dagelijks verschijnen meer dan tien nieuwe foto’s online. Zoals de site roept: ‘stuff + cats = awesome’. Een kat in een speciaal gemaakt kerstmanpakje gaat wat ver, maar is echt hilarisch. Je kunt ‘stuff’ ook letterlijk nemen. Leg een stapel boeken op je kat, doe een feestmuts op, verstop hem onder een berg kinderspeelgoed of omring ’m met knuffels. Origineel zijn is niet makkelijk, want veel is al gedaan. De resultaten zijn erg lachwekkend. Zelfs als je niet dol bent op katten. (MM)