Kamp Holland aan het kerstdiner

Kamp Holland aan het kerstdiner URUZGAN. Ook tijdens een militaire missie wordt Kerst gevierd. De eetzaal van Kamp Holland, in de Afghaanse provincie Uruzgan, is versierd met honderden kaarten van het thuisfront. Ook premier Balkenende schreef een kerstgroet aan de uitgezonden militairen. Rond de Kerst hebben veel politici het oorlogsgebied bezocht. Zo bezocht de Franse president Sarkozy afgelopen weekeinde de Franse manschappen in Afghanistan en kwam de nieuwe Australische premier Rudd langs. De Italiaanse premier Romano Prodi ging langs bij de Italiaanse troepen. Nederlandse militairen moesten het zonder premier Balkenende doen. Staatssecretaris van Defensie Jack de Vries komt zo snel mogelijk langs, zo zei hij vorige week in een gesprek per videoverbinding tegen de commandanten ter plaatse. Foto Defensie/ WFA WFA13:KERST OP KAMP HOLLAND:TARIN KOWT;26DEC2007- Ook tijdens een uitzending wordt er kerst gevierd, zowel in Deh Rawod als op Kamp Holland wordt aan deze feestdag niet zomaar voorbij gegaan. Foto: De eetzaa van Kamp Hollandl is versierd met honderden kaarten van het thuisfront aan 'de mannen en vrouwen in Uruzgan'. WFA/wc/str. Defensie WFA WFA

Ook tijdens een militaire missie wordt Kerst gevierd. De eetzaal van Kamp Holland, in de Afghaanse provincie Uruzgan, is versierd met honderden kaarten van het thuisfront. Ook premier Balkenende schreef een kerstgroet aan de uitgezonden militairen.

Rond de Kerst hebben veel politici het oorlogsgebied bezocht. Zo bezocht de Franse president Sarkozy afgelopen weekeinde de Franse manschappen in Afghanistan en kwam de nieuwe Australische premier Rudd langs. De Italiaanse premier Romano Prodi ging langs bij de Italiaanse troepen.

Nederlandse militairen moesten het zonder premier Balkenende doen. Staatssecretaris van Defensie Jack de Vries komt zo snel mogelijk langs, zo zei hij vorige week in een gesprek per videoverbinding tegen de commandanten ter plaatse.