3 Luisteren

Podcast vol soul

www.funky16corners.wordpress.com

Larry Grogan verdient een applausje. Niet alleen is hij de oudste man ter wereld (251 jaar volgens zijn userprofile) maar ook heeft hij een fantastische collectie soulmuziek online gezet. Op zijn weblog funky16corners.wordpress.com vertelt hij op een aangename manier over zichzelf en zijn liefde voor soulmuziek uit de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Bij elke post hoort een andere podcast met de muziek van de artiest die hij zojuist besproken heeft – en dat doet hij met veel gevoel voor humor. Er komen er ook nogal wat voorbij: Ike Turner, The Temptations, Bill Withers en nog vele anderen. Het is echter vooral het archief van de Funky16Corners Radio Podcasts waar de soulliefhebber echt blij van wordt. Compleet met playlist en een funky plaatje levert elke aflevering geheid een half uur luistergenot op. (MK)