2 Verkopen

Automaat verkocht, voor 10 euro

Speelgoedactie

www.speelgoedmetgeld.nl

Hebben de kinderen met Kerst cadeaus gekregen die ze niet echt leuk vinden? De niet-gouvernementele organisatie War Child, die oorlogskinderen helpt, heeft een speciale website gemaakt waarop je ze kunt verkopen. Er aan verdienen doe je niet. De opbrengst gaat namelijk naar War Child. Hoe werkt het: Jij, of je kind, maakt een mooie foto van het speelgoed dat je wilt verkopen. Je schrijft er een goeie tekst bij. En je bedenkt een leuk bedrag. Als dat allemaal is gedaan, ga je naar de site www.speelgoedmetgeld.nl. Je vult alles in en even later staat het op de site. Als iemand het speelgoed koopt, gaat het hele bedrag naar War Child. Wat ook kan: eens kritisch met de kids in de kast kijken en alles waar ze op uitgekeken zijn, op de site zetten. Check direct even of er nog iets bijstaat wat ze kunnen gebruiken. Tientallen artikelen worden al aangeboden. (ML)