1 uit eten met iens

Het Bammetje

Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 65Telefoon (010) 225 01 88Keuken open 07.30-18.00, zo 09.00-16.00, ma geslotenGemiddelde prijs ontbijt 9,00 euroCategorie: Ontbijten buiten de deur

Eigenaars Patrick Langkruis en Jiska van der Stoep runnen met veel enthousiasme een mooi zaakje. De liefde voor het vak spat ervan af. Goede, niet al te dure, broodjes worden ter plekke voor je bereid. Ideaal als je even lekker wilt bijkomen. Dit kan bij het Bammetje onder het genot van ambachtelijk brood, een croissantje, een Illy espresso en een krantje. Je kunt ook één van de frisse vruchtensappen bestellen.

Uitstekend | Ik haal hier al vele jaren op zondagochtend versgebakken brood. De kwaliteit is nagenoeg altijd goed en de klantvriendelijkheid staat bij het Bammetje voorop. Eigenaars Patrick en Jiska stralen het uit: ze hebben hart voor de zaak. Een aanrader. (11-11-2007 M. van den A. te Rotterdam)

Goed | Wat een mooi zaakje. Je kunt bij het Bammetje goed zien hoe de broodjes worden klaargemaakt (in een steriele omgeving, prima). En ze zijn nog lekker ook én niet overdreven duur. (14-01-2007 C. van G. te Rotterdam)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens