IJspret (1)

IJspret (1) klik@nrc.nl Helmoed van Eck uit Ulft nam woensdag speciaal een dag vrij om op zoek te gaan naar schaatsbaar ijs. Op een met regenwater ondergelopen akkertje in de buurt wist hij met een zelfontspanner deze foto te maken. „Leuk om weer eens dat heerlijke gevoel te kunnen ervaren.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Het thema deze week: ‘ijspret’. Verstuur je foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. De afgebeelde persoon of personen moet(en) toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Vorige week heeft het flink gevroren! Stuur je (nostalgische) schaatsfoto’s naar klik@nrc.nl.

Helmoed van Eck uit Ulft nam woensdag speciaal een dag vrij om op zoek te gaan naar schaatsbaar ijs. Op een met regenwater ondergelopen akkertje in de buurt wist hij met een zelfontspanner deze foto te maken. „Leuk om weer eens dat heerlijke gevoel te kunnen ervaren.”