België heeft weer een kabinet

België heeft weer een kabinet BRUSSEL. België heeft na ruim zes maanden van coalitie-onderhandelingen een voorlopige regering. Vlaams Belang-partijleider Gerolf Annemans, hier op de foto, kon niet voorkomen dat gisteren een ruime meerderheid van het Belgische parlement akkoord ging met Verhofstadt III. De interim-regering zal aanblijven tot 23 maart. Dan moet de basis zijn gelegd voor een nieuwe regering. Foto Reuters/Francois Lenoir Belgium's far-right party Vlaams Belang leader Gerolf Annemans holds up a sign, which reads: "Tied up", before a vote of confidence for the newly appointed government at the Parliament in Brussels December 23, 2007. Belgium's caretaker prime minister struck a deal on Wednesday to form an interim government after a six-month crisis that had prompted speculation that the country might split in half. REUTERS/Francois Lenoir (BELGIUM) REUTERS