1 Zakdoeken vereist

ALL YOU NEED IS LOVE Robert ten Brink Foto datering: 2004 foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma - Foto vrij van rechten onder vermelding van Jean Pierre Heijmans foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. SBS

All you need is loveRTL4, vanavond, 20.30-22.25u.

Kerst zonder Robert ten Brink is inmiddels ondenkbaar. Hij verenigt (sinds 1992) geliefden die door afstand dachten Kerstavond alleen te moeten vieren. Het blije en voorspelbare kitscherig einde zorgt dat je toch altijd in de Liefde blijft geloven. Ten Brink laat bovendien zijn kandidaten in waarde. Zakdoeken zijn een vereiste.