1 uit eten met iens

De Fruitenier

Zwijndrecht, Fruiteniersstraat 2Telefoon (078) 610 01 02Keuken open 11.30-14.30, 17.00-22.00Gemiddelde prijs drie gangen à la carte 34,50 euroCategorie: Open met kerst

Dit kleine restaurant met gezellig terras hanteert een prima prijs-kwaliteitverhouding. Jammer dat de ligging niet allerfraaist is, maar de bediening werkt uiterst vriendelijk en kundig. Naast vriendelijk geprijsde menu’s biedt de à la carte-optie voldoende keuze uit vis- en vleesgerechten. Het interieur doet een beetje zakelijk aan, maar heeft toch een huiskamersfeer. Echt het proberen waard.

Uitstekend | Het is goed toeven op het terras, wanneer het weer dat toelaat. Qua prijs-kwaliteitverhouding, service, vriendelijkheid en sfeer is dit restaurant een topper. De gerechten zijn van grote klasse en de wijnen van goede kwaliteit. Hier komen we terug. (17-07-2007 E. J. te Rotterdam)

Uitstekend | Dit restaurant is een van mijn favorieten. De locatie is niet erg aantrekkelijk, maar dit wordt gecompenseerd door de kwaliteit van het eten en de vriendelijkheid van de gastvrouw. De prijzen van de chique gerechten zijn zeer aantrekkelijk. (16-07-2007 A. van P. te Zwijndrecht)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens