WIJ FEESTMAKERS

In Partyland Nederland is het alle dagen feest. Podiumbouwer Victor Event Support is een van de bedrijven die dat mogelijk maken. Want of het nu gaat om de Haagse Koninginnenach, het Freefunk Festival in Venlo of de opnames van Te land, ter zee en in de lucht, de Brabantse steigerbouwers zijn present om in no time een podium te laten verrijzen.

Zijn bouwwerken worden steeds groter en spectaculairder, zegt directeur Victor Kooijmans (zesde van links). Naast de Erasmusbrug in Rotterdam bouwde hij met zijn mannen in oktober een 41 meter hoge schans voor een snowboardwedstrijd. Anderhalve week werk voor een feestje dat slechts een middag duurde.

Kooijmans heeft geen moeite met de tijdelijkheid van zijn constructies. ‘Vijf jaar geleden bouwden we een Eiffeltoren van 30 meter hoog. Toen zeiden we tegen elkaar:

‘Het zal niet gauw gekker worden.’ Dit jaar gingen we voor een modeshow van drie kwartier naar Sardinië. Met een crew van vijftien man acht dagen onderweg. Hartstikke leuk.’