tv nieuws en documentaires

Welkom in Nederland! Ned.2, 19.20-19.50u. Michiel van Erp volgt de 73-jarige Coen Fonk. Hij heeft 13 Afrikanen opgenomen in zijn rijtjeshuis. De meesten hebben een verblijfsvergunning, toch zijn ze niet van plan ‘papa Coen’ te verlaten. Ook adviezen en tips van ‘oude allochtonen’ aan nieuwkomers. Want hoe ga je om met Hollanders?

Welkom in Nederland!Ned.2, 19.20-19.50u.

Michiel van Erp volgt de 73-jarige Coen Fonk. Hij heeft 13 Afrikanen opgenomen in zijn rijtjeshuis. De meesten hebben een verblijfsvergunning, toch zijn ze niet van plan ‘papa Coen’ te verlaten. Ook adviezen en tips van ‘oude allochtonen’ aan nieuwkomers. Want hoe ga je om met Hollanders?

De leugen regeertNed.2, 21.20- 22.00u.

Een jaar geleden kondigde de Franstalige zender RTBF de onafhankelijkheid van Vlaanderen aan. Het was een fake-uitzending bedoeld om de discussie aan te wakkeren. Nu heeft de ex-formateur Leterme de omroep vergeleken met de Rwandese radio die aanzette tot volkerenmoord op Tutsi’s.