tv film

Shrek (Andrew Adamson, 2001) RTL4, 20.30-21.00u. Succesvolle computeranimatiefilm van Spielbergs DreamWorks is een heerlijk tegendraadse versie van het klassieke sprookje van het schone meisje en het lelijke beest. Groene boeman (met de stem van Mike Meyers) gaat met raaskallende ezel (Eddie Murphy) mooie prinses (Cameron Diaz) bevrijden. Shrek (MIKE MYERS) learns the hard way that Puss In Boots may be small, but he?s still got claws in DreamWorks Pictures? computer-animated comedy SHREK 2.

Shrek (Andrew Adamson, 2001)RTL4, 20.30-21.00u.

Succesvolle computeranimatiefilm van Spielbergs DreamWorks is een heerlijk tegendraadse versie van het klassieke sprookje van het schone meisje en het lelijke beest. Groene boeman (met de stem van Mike Meyers) gaat met raaskallende ezel (Eddie Murphy) mooie prinses (Cameron Diaz) bevrijden.

Bad Santa (Terry Zwigoff, 2003)RTL5, 20.30-22.30u.

Ideale altenatieve kerstfilm. Willie T. Stokes (Billy Bob Thornton) is een alcoholische, cynische en uitgebluste veertiger met een groot talent voor schelden. Toch is hij elk jaar kerstman in een winkelcentrum. Dan blaft hij kinderen af die bij hem op schoot zitten. Daar moet een reden voor zijn.