Leo van Velzen

Rotterdam, 25-06-07. Beeld van de repetitie van het nieuwe ballet "So Here We Are" van Conny Janssen Danst. Op locatie in de Van Nelle Ontwerpfabriek. Premiere 30-06. Foto Leo van Velzen Velzen, Leo van

Theater- en dansfotograaf Leo van Velzen werd op voordracht van de Rotterdamse filmmaker en fotograaf Carel van Hees in 2004 uitgenodigd om de voorstelling I’m Here van Conny Janssen Danst te fotograferen. Sindsdien verzorgt hij alle fotografie van het gezelschap. In een oogopslag weet van Velzen de kijker mee te nemen in de sfeer en de omgeving van de choreografieën van Conny Janssen Danst. De tentoonstelling maakt deel uit van het jubileumprogramma 15 jaar Conny Janssen Danst. Eind december start de tournee van de jubileumdansvoorstelling Parels.

T/m 10 jan in het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 75, Rotterdam. Inl: 010-2092142 & www.cbk.rotterdam.nl