5 Bieden

Couture voor het Rode Kruis Morgen in Amsterdam, de Bijenkorf. Aanvang: 10.00 uur. Aanmelden: avantgarde@so-pr.nl of telefonisch via 020-4081868. Morgen vindt in de Bijenkorf de J’Adore Princess Di Couture veiling plaats, ten bate van het Nederlandse Rode Kruis. Tijdens deze veiling, die ondersteund wordt door 3FM Serious Request, worden acht gouden couturejurken live geveild. De jurken zijn ontworpen door Mada van Gaans, Percy Irausquin, Oscar Suleyman, End, Bas Kosters, Jan Taminiau, Joline Jolink en Daryl van Wouw. Couture veiling Foto Allard Honigh Honigh, Allard

Couture voor het Rode Kruis

Morgen in Amsterdam, de Bijenkorf. Aanvang: 10.00 uur. Aanmelden: avantgarde@so-pr.nl of telefonisch via 020-4081868.

Morgen vindt in de Bijenkorf de J’Adore Princess Di Couture veiling plaats, ten bate van het Nederlandse Rode Kruis. Tijdens deze veiling, die ondersteund wordt door 3FM Serious Request, worden acht gouden couturejurken live geveild. De jurken zijn ontworpen door Mada van Gaans, Percy Irausquin, Oscar Suleyman, End, Bas Kosters, Jan Taminiau, Joline Jolink en Daryl van Wouw.