4 CLUB

Club KRANGzinnig Amsterdam: Club Akhnaton. Zaterdag 23.00-10.00u. Entree: 10/12,50 euro. Res/inl: www.flowing.nl Bij ‘Club KRANGzinnig! - The wild Christmas edition’ vier je Kerst met je vrienden. En dat tot 10 uur ’s ochtends. Geen saai acht gangen diner, maar lekker de voetjes van de vloer, met veel witte sneeuw, kerstvrouwen en kerstmannen, sterren, stollen en nog meer kerstongein. Ook krijg je bij Club KRANGzinnig een heus kerstontbijt. Line-up: Ripperton vs. Quenum, Sandrien, Flow & Ingy. Quenum

Club KRANGzinnig

Amsterdam: Club Akhnaton. Zaterdag 23.00-10.00u. Entree: 10/12,50 euro. Res/inl: www.flowing.nl

Bij ‘Club KRANGzinnig! - The wild Christmas edition’ vier je Kerst met je vrienden. En dat tot 10 uur ’s ochtends. Geen saai acht gangen diner, maar lekker de voetjes van de vloer, met veel witte sneeuw, kerstvrouwen en kerstmannen, sterren, stollen en nog meer kerstongein. Ook krijg je bij Club KRANGzinnig een heus kerstontbijt. Line-up: Ripperton vs. Quenum, Sandrien, Flow & Ingy.