1 uit eten met iens

Shanthy

Hilversum, Havenstraat 36Telefoon (035) 621 96 60Keuken open 17.00-22.30 (normaal di gesloten)Gemiddelde prijs drie gangen à la carte 24,00 euroCategorie: Open met kerst

De Indiase en Sri-Lankaanse keuken op z’n best. Er is veel variatie in de gerechten, die smaakvol en niet overgekruid zijn. De eigenaar herkent je bij een volgend bezoek. Ook de rest van het personeel is uitstekend, zelfs met volle bak. Een restaurant waar een groot deel van de aanwezigen vaste gast is – dat zegt wel iets.

Uitstekend | Fantastisch lekker gegeten voor een meer dan redelijke prijs. Ook de bediening en hulp bij het uitzoeken van de gerechten was super. Een echte aanrader. (22-10-2007 J. S. te Huizen)

Uitstekend | Heerlijk eten, aardige bediening en een knusse sfeer. Vooraf hadden we lekkere pappadums en er zat genoeg tijd tussen het voor- en hoofdgerecht. De saus hebben we tot de laatste drup opgesmikkeld met het naanbrood. Voor herhaling vatbaar. (29-06-2007 L. J. te Hilversum)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens