tv nieuws en documentaires

Andere Tijden Ned.2, 21.25-22.00u In het diepste geheim werkten de Verenigde Staten onder leiding van Robert Oppenheimer in de Tweede Wereldoorlog aan een wapen dat de Duitsers kon verslaan. De atoombom. Een allesvernietigend wapen dat, tot schrik van de uitvinder zelf, daadwerkelijk gebruikt zou worden. Oppenheimer, Ruben L.

Andere TijdenNed.2, 21.25-22.00u

In het diepste geheim werkten de Verenigde Staten onder leiding van Robert Oppenheimer in de Tweede Wereldoorlog aan een wapen dat de Duitsers kon verslaan. De atoombom. Een allesvernietigend wapen dat, tot schrik van de uitvinder zelf, daadwerkelijk gebruikt zou worden.

Pauw & WittemanNed.1, 23.00-23.55u.

Te gast bij Pauw en Witteman is o.a. presentator Wilfried de Jong. Hij komt met een nieuw televisieprogramma ‘24 uur met… ‘, waarin hij 24 uur in één ruimte doorbrengt met één gast. Er staan twee comfortabele stoelen en in de keuken is eten en drank. Ook aanwezig is Gerard Joling.