tv film

Road to Perdition (Sam Mendes, 2002) RTL7, 20.30-22.45u. Tweede film van American Beauty-regisseur Sam Mendes gaat vooral over relatie tussen vader en zoon. Zoon wil ontdekken wat vader (Tom Hanks) doet. Die blijkt koudhartige maffiamoordenaar te zijn. Zoon (Daniel Craig) van maffiabaas Paul Newman is jaloers.

Serial Mom (John Waters, 1994)RTL8, 20.30-22.15u.

Voormalige koning der wansmaak Waters maakte grimmige satire over Doris Day-achtig moederschap, leven in Amerikaanse buitenwijken en sensatiezucht van de media. Voorbeeldige moeder Kathleen Turner vermoordt iedereen die haar niet bevalt. Ook met Sam Waterston, Ricki Lake.

Road to Perdition (Sam Mendes, 2002)RTL7, 20.30-22.45u.

Tweede film van American Beauty-regisseur Sam Mendes gaat vooral over relatie tussen vader en zoon. Zoon wil ontdekken wat vader (Tom Hanks) doet. Die blijkt koudhartige maffiamoordenaar te zijn. Zoon (Daniel Craig) van maffiabaas Paul Newman is jaloers.