nrc.next op tv

nrc.next op tv Halbe Zijlstra, Tweede Kamerlid (VVD). nrc.next maakt met zeven nieuwe Kamerleden na één jaar de balans op. Zijlstra is nieuweling en uitgeroepen tot hét politiek talent van 2007. Presentator Babs Assink vraagt hem wat zijn successen en mislukkingen zijn van het afgelopen jaar. En wat is hem verder opgevallen in nrc.next? Gerard Ekdom zei gisteren: „Mijn moeder, twee jaar geleden overleden, zit in mij en om mij heen. Ook hier in het ‘glazen huis’ Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrcnext.nl, rtl.nl en op YouTube. Nederland, Den Haag, 15 mei 2007, Halbe Zijlstra kamerlid voor de VVD in de Tweede Kamer tijdens het vragenuurtje in de Tweede Kamer foto; Peter Hilz Hilz, Peter

Halbe Zijlstra, Tweede Kamerlid (VVD). nrc.next maakt met zeven nieuwe Kamerleden na één jaar de balans op. Zijlstra is nieuweling en uitgeroepen tot hét politiek talent van 2007. Presentator Babs Assink vraagt hem wat zijn successen en mislukkingen zijn van het afgelopen jaar. En wat is hem verder opgevallen in nrc.next?

Gerard Ekdom zei gisteren: „Mijn moeder, twee jaar geleden overleden, zit in mij en om mij heen. Ook hier in het ‘glazen huis’

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrcnext.nl, rtl.nl en op YouTube.