1 uit eten met iens

Fouquet

Den Haag, Javastraat 31aTelefoon (070) 360 62 73Keuken open 18.00-21.00Gemiddelde prijs drie gangen à la carte 40,00 euroCategorie: Open met kerst

Een nieuwe chef-kok en een nieuw interieur: Fouquet heeft in de zomer van 2006 een grondige vernieuwing ondergaan. Het restaurant zit enigszins verstopt in de Javastraat, maar de geluiden zijn lovend: mooie, verse producten en spannende wijnen. Voor het decor geldt: mooi grijs is niet lelijk en de stoelen zitten prima. Er is een aparte rokerslounge. De bediening is vriendelijk en keurig en de prijs-kwaliteitverhouding prima.

Uitstekend | De verwachtingen waren hoog gespannen. Gelukkig is de kaart beperkt, kiezen was al moeilijk genoeg. Vooraf een torentje van krab en tonijn met wakame: heerlijk. Ook het runderstaartstuk met truffel was voortreffelijk. Ik kom graag terug. (08-12-2007 M. K. te 's Gravenhage)

Uitstekend | Voor mij dé ontdekking van 2007, waar vakkundig gewerkt wordt met eersteklas ingrediënten. En dat proef je. Genoten van een perfect verrassingsmenu en wijnarrangement, met een gelukzalig gevoel de zaak verlaten. Voelde me echt verwend. (21-10-2007 J. B. te Almere)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens