Eeuwige meisjes K3 vechten met de tijd

Kan niet, bestaat niet is het motto van de K3-dames. En met de digitale mogelijkheden van 2007 klopt dat eigenlijk ook wel. Dus kan een vliegende fee uit Sprookjesland de kindvrouwtjes in hun knibbelknabbelknuisje-huisje bespieden en Kathleen per eenhoornkoets meevoeren naar een vervloekte prins. In de aankleding en vooral in de humor is de hand van de meesters te herkennen: Studio 100 die de wereld ook Kabouter Plop, Piet Piraat en Samson en Gert hebben geschonken. Het taaiste gevecht leveren Kathleen, Karen en Kristel niet met de heksenkoningin Abbessinia, maar met de tijd. Ze moeten er in hun publieke optredens eeuwig blijven uitzien als meisjes, en dat begint zo zoetjesaan te vloeken met die tattoo, die tongpiercing en de kraaienpootjes. Maar voorlopig kunnen ze nog een hoop magische avonturen beleven. K3 en de kattenprins is de derde en langste speelfilm rond de drie kinderzangeressen: 73 minuten duurt-ie.

K3 en de kattenprins. Regie: Matthijs Temmermans. Met: Kathleen Aerst, Karen Damen, Kristel Verbeke, Irene Moors. In: 101 bioscopen.