2 verkopen

Een traditioneel kerstpakket

Verkoop je kerstpakket

www.speurders.nl

Dagelijks zie je mensen zeulen met enorme dozen. Het is namelijk weer de tijd van de kerstpakketten. Het traditionele pakket met etenswaren is het meest gebruikelijke geschenk met de feestdagen: 64 procent van alle werknemers krijgt zo’n doos mee naar huis. Jaarlijks wordt gemiddeld eenderde van al die kerstpakketten weggegooid. Dat is zonde, vinden GoedGeefs en Speurders.nl. Zij roepen mensen op hun ongewilde kerstpakketten te verkopen voor het goede doel. Het werkt als volgt: via www.speurders.nl kun vanaf vandaag tegenvallers uit je kerstpakket verkopen, of ongewilde geschenken van anderen kopen. De opbrengst gaat niet naar de verkoper, maar rechtstreeks naar drie projecten in Zuid-Afrika: een volkstuinenproject, een scholingsproject en een project voor seksueel misbruikte kinderen. De actie loopt nog tot 14 januari. (BR)