1 uit eten met iens

Buffet van Odette

Amsterdam, Herengracht 309Telefoon (020) 423 60 34Keuken open 08.30-16.30, za en zo vanaf 10.00Gemiddelde prijs ontbijt 14,00 euroCategorie: Ontbijten buiten de deur

De heerlijke soepen, sandwiches en sticky toffee cakes. Zomaar een aantal redenen om een bezoekje te brengen aan dit simpele, maar gezellige restaurantje aan de Amsterdamse Herengracht. Een andere publiekstrekker is de leuke locatie en het gebruik van topproducten van biologische producenten. Bij het Buffet van Odette is het wel altijd hartstikke druk, dus je moet zorgen dat je even de tijd hebt.

Uitstekend | Er wordt hier niet gerookt, je hebt een mooi uitzicht op de gracht en het eten is vers. De bediening kan soms wat langzaam zijn. Dit komt omdat deze zaak erg populair is en er maar twee meisjes bedienen die ook nog eens de broodjes klaarmaken. In de zomer kun je aan het water zitten; erg gezellig. (31-01-2007 J. M. te Amsterdam)

Slecht | Ondanks de leuke locatie is de bediening slecht. Lang wachten en het eten is niet echt speciaal. Hier moet je heen gaan als je geen honger hebt maar wel alle tijd van de wereld. (14-12-2006 S. M. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens