1 Schilderen

Eigen ontwerp kaplaarzen. Laat die (natte) sneeuw maar komen!

Kaplaarzen beschilderen

www.wheelybugs.nl (online bestellen en lijst met leveranciers), 30 euro, maat 25 tot en met 36

Rubberlaarzen. Er was een tijd dat je maar één soort had: kaki, met een gelige zool. Praktisch, dat wel, maar veel eer was er niet aan te behalen. Tegenwoordig heb je lieveheersbeestjes- en krokodillenlaarzen, roze, gestreepte en legerlaarzen. Maar wat is stoerder dan je eigen laarzen beschilderen? Waar je ook nog eens de regen en sneeuw mee in kan zonder dat je schildering beschadigt? Het kan met de My Paintable Boots-kit. Je krijgt een compleet pakket met kaplaarzen, verf, kwasten, palet en wonderdoekjes (waarover later meer). Zoon van 9 en vriend van 8 leek het wel wat. Beiden namen een laars voor hun rekening. Door de verf met water te verdunnen kun je met een tissue of sponsje een onderlaag maken. Dat werd een groen bos met een blauwe lucht erboven. Toen wilde beesten erop, een tijger, een panter, een slang. En het leuke is: als je uitgekeken bent op je oerwoudlaarzen, haal je er een van de 32 wonderdoekjes over en begin je gewoon opnieuw. Circuslaarzen, bloemenlaarzen... Laat de regen / (natte) sneeuw maar komen. (CJ)