who's next

who's next nrc.next op tv Michael Boogerd, oud-wielrenner. Jongeren drinken zich klem in zuipketen. Presentator Robert van de Roer vraagt Boogerd, die zelf nooit in zijn jeugd gedronken heeft omdat hij altijd aan het fietsen was, hoe hij hierover denkt. En wie wordt volgens hem vandaag uitgeroepen tot sportman van het jaar? 27-07-2007, ANGOULEME, FRANKRIJK. MICHAEL BOOGERD NEEMT WAT TE ETEN TIJDENS DE ETAPPE VAN CAHORS NAAR ANGOULEME. FOTO BAS CZERWINSKI Czerwinski, Bas

Michael Boogerd, oud-wielrenner. Jongeren drinken zich klem in zuipketen. Presentator Robert van de Roer vraagt Boogerd, die zelf nooit in zijn jeugd gedronken heeft omdat hij altijd aan het fietsen was, hoe hij hierover denkt. En wie wordt volgens hem vandaag uitgeroepen tot sportman van het jaar?

Peter ter Horst zei gisteren: „Er wordt te veel binnen de Nederlands journalistiek vanuit een vooringenomen anti-stemming bericht over Wilders en Verdonk.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrcnext.nl, rtl.nl en op YouTube.