tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Nova Ned. 2, 22.15-22.50u. Verslaggever Tom Kleijn, cameraman Joris Hentenaar en producer Esmeralda van Boon verbleven een week in de Iraakse hoofdstad Bagdad. Doel van de reis was het maken van een reportage over de manier waarop gewone Irakezen omgaan met het geweld in hun dagelijks leven. An Iraqi family sits on the grass at Baghdad's al-Zawraa park, 14 December 2007. Baghdadis took advantage of the sunny weather and the improvement in the security situation to spend their weekend in outdoor public places. The city's residents are preparing to celebrate Eid Al-Adha, the Muslim Feast of the Sacrifice marking the end of the annual Hajj pilgrimage next week. AFP PHOTO/ALI YUSSEF AFP

NovaNed. 2, 22.15-22.50u.

Verslaggever Tom Kleijn, cameraman Joris Hentenaar en producer Esmeralda van Boon verbleven een week in de Iraakse hoofdstad Bagdad. Doel van de reis was het maken van een reportage over de manier waarop gewone Irakezen omgaan met het geweld in hun dagelijks leven.