Savoy Hotel houdt uitverkoop

Savoy Hotel houdt uitverkoop Londen, 18 dec. Het Savoy Hotel, een van de bekendste hotels in Londen, houdt uitverkoop. Het hotel gaat zestien maanden dicht voor een grondige renovatie en vanaf morgen worden ongeveer 3.000 objecten uit de inboedel geveild. Van het beddengoed, het zilverwerk en de bedden zelf, tot een kleine vleugel en de eiken dansvloer: alles moet weg. De opbrengsten van de veiling worden geschat op 1,5 miljoen euro, waarvan een deel ten goede komt aan Farms for City Children, een organisatie die stadskinderen leert omgaan met dieren. Foto Reuters A man views silverware at the Savoy Hotel in central London, December 17, 2007. The Savoy, one of the best-known hotels in London, has closed for a refit that will take sixteen months. Some three thousand pieces of hotel history, including chandeliers, beds, silverware, a baby grand piano and an oak dance floor, are being auctioned from tomorrow, Tuesday. REUTERS/Toby Melville (BRITAIN) REUTERS