Radio Voorkeur

Kunststof. De consument wordt overspoeld door allerhande vernuftige producten en slimme gadgets. Maar wat moet hij ermee? Een van de presentatoren van het nieuwe tv-programma In de ban van het ding, Erwin van der Zande, is te gast. Radio1, 19.00-20.00u.

De Avonden. Wim Brands en Erik Jan Harmens praten met Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes over het tweede deel van de verzameling vertaalde liedjes van Bob Dylan. En zangeres en mensenrechtenactivist Jehanne Hulsman vertelt over de Roemeense cartoonist Dan Perjovschi. Radio6, 20.00-22.00u.

Napels. Arjen Lubach is schrijver en cabaretier. Hij werkt als freelancetekstschrijver voor radio en televisie (o.a. voor Claudia de Breij, Vara Laat en De Wereld Draait Door) en treedt op met zijn theatergezelschap Op Sterk Water. Radio5, 20.00-21.00u.

Hoe?Zo! Misverstanden tussen verschillende generaties op de werkvloer zijn niet nodig, volgens organisatiepsycholoog Aart Bontekoning. Hij promoveerde op onderzoek naar generaties in organisaties en vertelt hoe verschillend die zijn en hoe bedrijven daar juist hun voordeel mee kunnen doen. Radio5, 21.00-22.00u.