penwtv

Pauw en Witteman in 5 minuten

Vijf keer per week een aflevering van Pauw en Witteman: wie heeft er nog tijd om dat allemaal volledig te bekijken? Het duurt soms lang voordat er iets van belang gebeurt en tot die tijd komt er nogal wat ruis langs in de conversatie. De redactie van de door VARA en NPS op elke werkdag uitgezonden actuele talkshow komt de kijker zelf te hulp. Ter vermindering van de dagelijkse kijklast wordt dagelijks op een speciale pagina van YouTube een samenvatting geplaatst, onder de titel Pauw en Witteman in 5 minuten. Wat je mist zijn de omtrekkende bewegingen, de inleidingen, de schijnmanoeuvres en de soms vermakelijk geforceerde bruggetjes van de ene naar de andere gast. Maar je kunt ervan op aan dat spraakmakende botsingen, pijnlijke misverstanden en vlijmscherpe boutades de eindmontage van deze ultrakorte versie wel degelijk zullen overleven. Nu de dagelijkse Zapservice nog...

Kijk naar Pauw en Witteman in 5 minuten via youtube.com/penwtv