Overige films

American Pie 2 (James B. Rogers, 2001, VS). Puberale vervolgklucht grossiert andermaal in seksueel gestuntel. Vijf jongens uit Michigan zitten achter meisjes in bikini aan. Veronica, 20.30-22.25u.

The Human Factor (Otto Preminger, 1979, Engeland/VS). Vakkundige maar ongeïnspireerde verfilming van de spionageroman over verraad en loyaliteit van Graham Greene. Betreft een lek in de Britse veiligheidsdienst ten tijde van de Koude Oorlog. Opmerkelijke rolbezetting: Richard Attenborough, Joop Doderer, John Gielgud, Derek Jacobi en Robert Morley. BBC1, 0.55-2.45u.

Three Ninjas (John Turtletaub, 1992, VS). Komische vechtfilm speelt leentjebuur bij The Karate Kid en Home Alone. In soepel gechoreografeerde karatescènes schieten drie tienerninja’s hun grootvader te hulp. Morgen, BBC2, 12.35-13.55u.