Dode vrouwen van Mexico

Dode vrouwen van Mexico Juárez. Forensische experts graven 1.200 ongeïdentificeerde lichamen op uit een massagraf aan de rand van de Mexicaanse stad Ciudad Juárez. De lichamen zijn daar tussen 1991 en 2005 begraven. Juárez wordt sinds 1993 geteisterd door honderden drugsmoorden en moorden op vrouwen, wier lichamen verkracht en verminkt terug worden gevonden. Met DNA-tests hoopt de politie de daders op te kunnen sporen. Foto Reuters Forensic workers work at a mass grave at a cemetery on the outskirts of the border city of Ciudad Juarez, December 12, 2007. Following pressure from families and rights groups, the northern Chihuahua state attorney general's office is starting to exhume up to 1,200 unidentified bodies that were placed in a mass Ciudad Juarez grave between 1991 and 2005. Using DNA testing, state forensic workers, police and officials hope to find clues to help them catch the perpetrators of female homicides and drug killings. Picture taken December 12, 2007. REUTERS/Tomas Bravo (MEXICO) REUTERS