2,7 miljoen kijkers voor nieuwe serie `Boer zoekt vrouw`

ROTTERDAM. De eerste reguliere aflevering van het derde seizoen van het programma Boer zoekt vrouw (KRO) op Nederland 1 heeft zondagavond ruim 2,7 miljoen kijkers getrokken. Dat is meer dan in het eerste en het tweede seizoen, toen de vergelijkbare afleveringen respectievelijk 1,8 miljoen en ruim twee miljoen kijkers trokken. Het record is nog niet gebroken. Dat staat met 3,2 miljoen op de `ontknoping` in het eerste seizoen. Het aantal brieven dat de KRO ontving van huwelijkskandidaten voor de deelnemende boeren was dit jaar ook veel hoger. Ruim tweeduizend gegadigden meldden zich. Vorig seizoen waren dat er ruim acht honderd. Ook de website boerzoektvrouw.kro.nl brak records: ruim 42.000 bezoekers genereerden zondagavond in totaal meer dan 700.000 pageviews. Vorig seizoen trok deze aflevering zo`n 18.000 bezoekers en 184.000 pageviews.