who's next

who's next Peter ter Horst, hoofdredacteur Intermediair en oud-correspondent Zuid-Afrika. De Zuid-Afrikaanse regeringspartij ANC kiest een nieuwe voorzitter. Jacob Zuma is favoriet maar ook omstreden door een corruptieschandaal en een verkrachtingszaak. Presentator Babs Assink vraagt Ter Horst, die nog elke ochtend Zuid-Afrikaanse kranten leest, wat het betekent als Zuma de machtigste man wordt. Nederland, Nederland, Haarlem, 3 januari 2006 Peter ter Horst, hoofdredacteur Intermediair foto: Merlijn Doomernik / Hollandse Hoogt Doomernik, Merlijn

Peter ter Horst, hoofdredacteur Intermediair en oud-correspondent Zuid-Afrika. De Zuid-Afrikaanse regeringspartij ANC kiest een nieuwe voorzitter. Jacob Zuma is favoriet maar ook omstreden door een corruptieschandaal en een verkrachtingszaak. Presentator Babs Assink vraagt Ter Horst, die nog elke ochtend Zuid-Afrikaanse kranten leest, wat het betekent als Zuma de machtigste man wordt.

Arjan Ederveen zei vrijdag: „Rita Verdonk heeft zich zo verbeten in de politiek gestort dat ze haar hele bovenlip naar binnen heeft geslurpt. Ik doe haar graag na.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrcnext.nl, rtl.nl en op YouTube.