tv film

tv film The Burbs (Joe Dante, 1989) RTL7, 20.30-22.30u. Komedie in tekenfilmstijl van vrolijke cynicus Dante laat de dagelijkse horror zien van de ogenschijnlijk onberispelijke ‘suburbs’ waarnaar de titel verwijst. Onconventionele nieuwe buren verstoren de regelmaat van burgerman Tom Hanks. Ook met Bruce Dern en Carrie Fisher. THE BURBS foto SBS6/NET5 vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS6/NET5 verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS6/NET5 is compulsory. SBS6/NET5

The Burbs (Joe Dante, 1989)RTL7, 20.30-22.30u.

Komedie in tekenfilmstijl van vrolijke cynicus Dante laat de dagelijkse horror zien van de ogenschijnlijk onberispelijke ‘suburbs’ waarnaar de titel verwijst. Onconventionele nieuwe buren verstoren de regelmaat van burgerman Tom Hanks. Ook met Bruce Dern en Carrie Fisher.