Overige films

The Green Mile (Frank Darabont, 1999, VS). In gevangenisdrama wordt hoofdbewaker Tom Hanks geconfronteerd met een ter dood veroordeelde zwarte man (Michael Clarke Duncan) die twee meisje zou hebben vermoord en die over bovennatuurlijke geneeskrachtige gaven beschikt. Relipulp. SBS6, 20.30-0.25u.

Moonlight Mile (Brad Silberling, 2002, VS). Onstuimige tragikomedie over rouwverwerking verzandt in melodrama. Jake Gyllenhaal trekt in bij de ouders (Dustin Hoffman en Susan Sarandon) van zijn vermoorde verloofde. BBC1, 0.20-2.10u.

Schultze Gets the Blues (Michael Schorr, 2003, Duitsland). Bitterzoete debuutfilm over zwaarlijvige man in de voormalige DDR, die op zijn oude dag verlossing vindt in zwarte muziek uit het zuiden van Amerika. Visuele humor verscherpt de troosteloosheid van scènes. ZDF, 0.25-2.10u.