Maffiabaas van Napels opgepakt

Maffiabaas van Napels opgepakt Napels. De Italiaanse politie heeft vrijdag maffiabaas Edoardo Contini opgepakt, een van de meest gezochte misdadigers van Italië.De 52-jarige Contini is leider van de Napolitaanse maffia, de Camorra. Hij was al zeven jaar voortvluchtig. In de villa waar hij verbleef trof de politie een grote hoeveelheid sokken en onderbroeken aan. Mogelijk liet Contini zijn kleren niet wassen uit vrees te worden ontdekt. Vorig jaar werd op Sicilië maffiabaas Bernardo Provenzano aangehouden nadat de politie een lading schone was van hem had gevolgd. Vorige maand werd Salvatore Lo Piccolo gearresteerd, de vermoedelijke opvolger van Provenzano. Foto AP Edoardo Contini, left, a fugitive described as possibly Naples' most dangerous crime boss, is held by an Italian police officer after being captured on the outskirts of Naples, southern Italy, Saturday, Dec. 15, 2007. Investigators believe Contini used alliances with other bosses to keep directing extortion rackets and drug trafficking for the Camorra, Naples' crime syndicate organization, while on the run since 2000. (AP Photo/Salvatore Laporta ) Associated Press